Skip to main content

Hírek, események

Swami Daya Debrecenben - egész napos szeminárium

Február elsején 10.00-18.00 között ismét Debrecenben vezet gyakorlást az ausztriai Villach-ból érkező tapasztalt oktató. A résztvevők a jógázás magasabb szintjébe kapnak bepillantást és megismerhetik az erő és a hajlékonyság szerepét a folyamatos fejlődés biztosításában.

 "Az elme békéje könnyebben elérhető, ha a test hajlékony, erős és egészséges.  A békés elmében megjelenik a boldogság, a tudatosság fénye."

 Sadhvi Daya  rendszeresen az ausztriai Villach-ban és környékén tartja a Jóga a mindennapi életben rendszer tanfolyamait. Olyan jógaoktatót üdvözölhetünk Debrecenben, aki mestere, Paramhans Swami Maheshwarananda irányításával végzett testgykorlatai és meditációja révén több évtizede tökéletesíti és osztja meg a hagyományos, eredeti jógával kapcsolatos gyakorlati és elméleti tudását. 

 Program:

10.00 - 12.30: A Jóga a mindennapi életben rendszer erőt és hajlékonyságot fokozó gyakorlatai: ászana, pránajáma, meditáció.

Vegetárius ebéd

14.00 - 18.00: Az emberben rejlő erők.  Az idegrendszerre és az energiákra ható gyakorlatok, melyek elősegítik a lelki egyensúly megtalálását, az elme békéjének kialakulását.  Előadás.

Helyszín: Debrecen, Külsővártér 3. 11-12, Jógaközpont, hátul az udvarban

asanak

Árak, jelentkezés:

Előzetes jelentkezés a még szabad helyekre az alábbi e-mailen és telefonon:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 20 4 672 462

Jelentkezési határidő: január 25-e 12.00, a szeminárium díjának (8000 forint: két gyakorlás és ebéd) befizetésével.

A férőhelyek korlátozott száma miatt a gyors jelentkezést javasoljuk azoknak, akik részt szeretnének venni a programon!

A szeminárium díja befizethető az egyesület számlájára: 11600006-00000000-21172021, Erste Bank

Címzett: Jóga a Mindennapi Életben Baráti Kör, A közlemény rovatban kérjük feltüntetni:  "Jóga-febr.1."

Szeretettel várunk!

Pin It