Skip to main content

Gjána Ganga - Jógamagazin

Hat óra Jóga

Hat óra Jóga: Önvizsgálati meditáció és dinamikus gyakorlatok

A Jóga a mindennapi életben rendszer egyedülálló önvizsgálati meditácós gyakorlata lépésről lépésre, az alapoktól ismeretet meg bennünket meditácó ősi technikáival és mutat biztos utat a sikeres gyakorláshoz.

Kedvező hatások:

Az önvizsgálati meditáció segítségével eltávolíthatjuk testünkből és elménkből a káros stressz hatására kialakult feszültséget és nyugtalanságot, ez a testi-lelki egészség javulásához vezet.

Felismerhetjük a bennünk lévő irigységet, mohóságot, haragot, félelmet és kifejleszthetjük az önzetlenséget, kedvességet, elégedettséget és belső biztonságot.

Világosabbá válik az életünk célja, ahonnan jövünk és ahová tartunk.

A dinamikus jógagyakorlatok hatásosan készítik elő a testet és elmét a meditációhoz. Gyakorlásuk révén erősebbek és hajlékonyabbak leszünk, a test és lélek felfrissül, aktív energiákkal telik meg. A kialakult pozitív lelkiállapot és egyensúly a meditáció legjobb kiindulópontja.

Az intenzív, közös gyakorlás az asramban a Jóga a mindennapi életben oktatók személyes irányítása mellett a tapasztalatok szerint további segítséget jelent a sikeresebb otthoni gyakorláshoz.

Pin It