Skip to main content

Hírek, események

Tanfolyam hírek

Jóga a mindennapi életben - Létavértesen

A Jóga a mindennapi életben rendszer megérkezett Létavértesre! A hetente ismétlődő egy órás foglalkozásokon az első szint lazító, erősítő, harmonizáló gyakorlataival ismerkedhetnek meg a résztvevők.  A további részletek a plakáton olvashatóak. Tégy az egészségedért, kezd el a gyakorlást most!

Bővebben

Jóga a mindennapi életben - Nyíregyházán

A Jóga a mindennapi életben rendszer alapszintű, középhaladó és egyedülálló, a gerinc megerősítését célzó kurzusai is elérhetőek 2023-ban Nyíregyházán. A jóga segítségével megszerezhető és megőrízhető az erő és a hajlékonyság, kialakítható az egészség megőrzését és a teljesítőképesség fokozását segítő életmód.

Bővebben

Középhaladó jóga Debrecenben

A biztos alapok lerfektetése után a Jóga a Mindennapi Életben Rendszer középhaladó szintjén a gyakorlás elmélyítése, az emberben rejllő belső erők erősítése és harmonizálása a cél. Most lehetőség nyílik a továbblépésre a Debrecenben induló tanfolyamon!

Bővebben

Gyakorlás nyáron Nyíregyházán 2023-ban

Stresszoldás Jógával a Botanikuskertben!

Egy órányira sem vagyunk a nyugalom tengerétől, melyet könnyen elérhetünk. Milyen módon? Fokozatosan felépített alap szintű átmozgató és lazító jógagyakorlatokkal kezdjük majd később a könnyebben kivitelezhető, dinamikus  középhaladó-haladó ászanákba és pránajáma technikák is sorra kerülnek. Ezek segítségével jelentősen csökkenjük a stressz negatív hatásait.

Bővebben