Skip to main content

A jógaórákról

Debrecen    Nyíregyháza    Miskolc    Hajdúszoboszló-Ebes    Hajdúnánás    Vámospércs    University

Jóga a mindennapi életben rendszer első szint

Az első szint gyakorlatai segítenek a testi-lelki egyensúly megteremtésében.  Sokoldalúan erősítik, lazítják a test izmait, ízületeit.  Idősebb korban vagy feszült, nehezen mozgó test estén is alkalmasak a gyakorlásra és megtanítanak arra, hogy rendszeres végzésük révén hogyan javíthatunk közérzetünkön. Ugyanakkor minden szükséges alapot megadnak a klasszikus jógaászanák és későbbi meditációk gyakorlásához. 

Bővebben

Ajánlások a gyakorláshoz

A kezdő jógatanfolyam olyan gyakorlatokból áll, amelyek minden korú és képességű résztvevő számára hasznosak. A foglalkozásokon a résztvevők lazítást, testgyakorlatokat, légző technikákat és rövid meditációt is tanulnak. A tapasztalt oktató tanácsai segítik őket céljuk elérésében.

 

 

 

Bővebben

Jóga haladóknak

Az első szintet követő 2-8 tanfolyamok anyagát rendszeres gyakorlás mellett lehet elsajátítani, kinek kinek saját adottságainak megfelelően. Az első szint elvégzése során kialakult képességekre építve a gyakorlatok összetettebbek, hatásuk mélyebb. Rendszeres végzésük kialakítja az idegrendszer egyensúlyát, ami az elme megnyugvásához vezet.

Bővebben