Skip to main content

Hírek, események

Archívum

Tanfolyam hírek

Jóga a mindennapi életben - Létavértesen

A Jóga a mindennapi életben rendszer megérkezett Létavértesre! A hetente ismétlődő egy órás foglalkozásokon az első szint lazító, erősítő, harmonizáló gyakorlataival ismerkedhetnek meg a résztvevők.  A további részletek a plakáton olvashatóak. Tégy az egészségedért, kezd el a gyakorlást most!


Programok

Swami Vivekpuri Debrecenben! október 6-8.

A Horvátországból érkező Mahamandaleshwar Swami Vivekpuriji október 06-08 között  debrecenben tart jógahétvégét.  A Jóga a Mindennapi Életben Rendszer oktatása és gyakorlása mellett a középpontban az erő és a bölcsesség megszerzése áll, a Jóga és a Rámájána kapcsolatáról hallhatunk előadásokat.


Tanfolyam hírek

Jóga a mindennapi életben - Nyíregyházán

A Jóga a mindennapi életben rendszer alapszintű, középhaladó és egyedülálló, a gerinc megerősítését célzó kurzusai is elérhetőek 2023-ban Nyíregyházán. A jóga segítségével megszerezhető és megőrízhető az erő és a hajlékonyság, kialakítható az egészség megőrzését és a teljesítőképesség fokozását segítő életmód.


Tanfolyam hírek

Középhaladó jóga Debrecenben

A biztos alapok lerfektetése után a Jóga a Mindennapi Életben Rendszer középhaladó szintjén a gyakorlás elmélyítése, az emberben rejllő belső erők erősítése és harmonizálása a cél. Most lehetőség nyílik a továbblépésre a Debrecenben induló tanfolyamon!


Tanfolyam hírek

Gyakorlás nyáron Nyíregyházán 2023-ban

Stresszoldás Jógával a Botanikuskertben!

Egy órányira sem vagyunk a nyugalom tengerétől, melyet könnyen elérhetünk. Milyen módon? Fokozatosan felépített alap szintű átmozgató és lazító jógagyakorlatokkal kezdjük majd később a könnyebben kivitelezhető, dinamikus  középhaladó-haladó ászanákba és pránajáma technikák is sorra kerülnek. Ezek segítségével jelentősen csökkenjük a stressz negatív hatásait.Programok

Mahashivaratri szatszang 2023

Február 18-án, szombaton 17.00 - kor kezdődik az Ashramban a Mahashivaratri szatszang. Shiva a mindenütt jelenlévő kozmikus tudat, aki önmagát teremtette.  Az első jógi, aki megmutatta az emberiségnek a jóga tudományát. A szatszangon énekek, szertartások és Mestereink tanításai révén idézzük fel a Shivaratri ünnep jelentését és jelentőségét.


Programok

Swami Daya Debrecenben, október 29-én

Swami Daya vezetésével egy napos   Jóga a mindennapi életben szeminárium lesz Debrecenben, október 29-én.  A gyakorlások és az előadás témája, hogy a prána tudatos irányításával végzett testgyakorlatok hogyan tesznek erősebbé, hajlékonyabbá, egészségesebbé; hogyan segítik lényünk valódi természetének megvalósítását. Programok

Gurupurnima 2022, Debrecen, július 13.

A Gurupurnima az egyik legfontosabb spirituális ünnep, amikor szerte a világon szatszangokat tartanak a tanítványok, amelyen felidézik a mesterek tanításait és megújítják saját törekvésüket a tudatlanság sötétségéből a tudás világosságához vezető úton. A debreceni Ashramban július 13-án, szerdán 18.00 - kor kezdődik a Gurupurnima szatszang. 


Találatok: 1 - 10 / 123