Hírek, események

Programok

Mahashivaratri szatszang 2023

Február 18-án, szombaton 17.00 - kor kezdődik az Ashramban a Mahashivaratri szatszang. Shiva a mindenütt jelenlévő kozmikus tudat, aki önmagát teremtette.  Az első jógi, aki megmutatta az emberiségnek a jóga tudományát. A szatszangon énekek, szertartások és Mestereink tanításai révén idézzük fel a Shivaratri ünnep jelentését és jelentőségét.

Bővebben

Swami Daya Debrecenben, október 29-én

Swami Daya vezetésével egy napos   Jóga a mindennapi életben szeminárium lesz Debrecenben, október 29-én.  A gyakorlások és az előadás témája, hogy a prána tudatos irányításával végzett testgyakorlatok hogyan tesznek erősebbé, hajlékonyabbá, egészségesebbé; hogyan segítik lényünk valódi természetének megvalósítását. 

Bővebben

Gurupurnima 2022, Debrecen, július 13.

A Gurupurnima az egyik legfontosabb spirituális ünnep, amikor szerte a világon szatszangokat tartanak a tanítványok, amelyen felidézik a mesterek tanításait és megújítják saját törekvésüket a tudatlanság sötétségéből a tudás világosságához vezető úton. A debreceni Ashramban július 13-án, szerdán 18.00 - kor kezdődik a Gurupurnima szatszang. 

Bővebben