Skip to main content

Hírek, események

Programok

Az előadás elmarad!

 Kedves Érdeklődők!

Az előadó sajnos nem tud Magyarországra jönni a tervezett időpontban, ezért az előadás elmarad. 

Októberi 13-án Debrecenben láthatjuk vendégül Mahamandaleshwar Swami Gyaneshwar Puriji-t, aki a A jóga válaszai mindennapi életünk kihívásaira című országos körút egyik állomásaként érkezik városunkba. 

A horvát származású előadó Mesterünk, a Jóga a mindennapi életben alapítója,  Vishwaguru Paramhans Swami Maheshwarananda régi tanítványa, aki 2001 óta a Jaipuri Ashram vezetője. Munkásságában elmélet és gyakorlat szervesen összeér: amellett, hogy sok évtizedes gyakorlattal rendelkező jógaoktató, a szankszrit nyelv és iratok tudósa, több hindi és szankszkrit nyelvű könyv fordítója. A közelmúltban jelentek meg autentikus bhajan-fordításai. 

Jaipur | Pink City | India's Golden Triangle | andBeyond

A képen Jaipur látható, Indiában.

Debrecenben előadáson és az azt követő szatszangon találkozhatunk vele.

Az előadás címe: Rejtett energiánk aktiválása jógával

Ideje: október 13-a, vasárnap, 17.00 - kb. 18.00

Az előadás után kb. 18.00 - tól szatszang következik, Mahamandaleshwar Swami Gyaneshwar Puriji vezetsével.  A szatszang  indiai spirituális énekek - bhajanok - éneklésével, fordításával veszi majd kezdetét.

Az előadás és szatszang helye: A Jóga a mindennap iéletben rendszer debreceni ashramja, Debrecen, Külsővásártér 3. 11-12-es lakás, hátul az udvarban.

Költséghozzájárulás: 4000 Ft.

Ha szeretnél részt venni az előadáson és szatszangon jelentkezz a még szabad helyekre most a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, név és e-mail cím megadásával.

Az előadás és a bhajanok éneklése online is megtekinthető lesz, 4000 Ft költséghozzájárulás átutalással történő befizetése után. A online jelentkezéssel és a további előadásokkal kapcsolatos tudnivalók az országos honlapon érhetők el. 

Aki csak a debreceni szatszangra szeretne eljönni az ashramba az előadás után 18.00-tól,  érdeklődjön a lehetőségekről a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a +36 20 4 672 462 telefonszámon.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gurupurnima szatszang Debrecenben 2024

Gurupurnima alkalmából hétvégi program lesz a Jóga a mindennapi életben rendszer debreceni ashramjában július 20-21-én.  Az érdeklődők elvégezhetik a guru puját és részt  vehetnek a hagyományos guru gita meditáción is. 

 

 

 

Bővebben

Swami Vivekpuri Debrecenben! október 6-8.

A Horvátországból érkező Mahamandaleshwar Swami Vivekpuriji október 06-08 között  debrecenben tart jógahétvégét.  A Jóga a Mindennapi Életben Rendszer oktatása és gyakorlása mellett a középpontban az erő és a bölcsesség megszerzése áll, a Jóga és a Rámájána kapcsolatáról hallhatunk előadásokat.

Bővebben