Skip to main content

Hírek, események

Jóga a mindennapi életben tanfolyamok, Nyíregyháza

Jógázz Nyíregyházán a Jóga a mindennapi életben rendszer szerint! Alapszintű tanfolyam és gerincjóga is indul szeptemberben.

 

csipoizulet kicsi

1. Jóga középhaladóknak (Jóga a mindennapi életben 2. szint)

A foglalkozásokon az alapozó gyakorlatokon túl, a törzs erősítését és és mozgékonyságának fokozását célzó ászanákat végzünk, majd pránajáma technikákba és önvizsgálati meditációs gyakorlatokba is belefolyunk. A gyakorlatok biztos alapot adnak az erre épülő haladó szintű jógagyakorlatok elsajátításához.


A gyakorlás néhány jótékony hatása: önbizalmat ad, energikusabbá és kiegyensúlyozottabbá tesz, csökkenti a stresszt, oldja a szorongást, megelőzi a kiégést, növeli az ízületek hajlékonyságát, csökkenti a szem fáradtságát, ellensúlyozza az ülőmunka káros hatásait

Ideje: hétfőnként, 18:00-19:30. A program 6 hetes, kezdés szeptember 9-én.
Vezeti: dr. Szabóné Bugán Ágnes a Jóga a mindennapi életben rendszer oktatója, tel: 70-3282649
Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Helyszín: Városmajori Művelődési Ház, táncterem, földszint

 

2. Jóga középhaladóknak (Jóga a mindennapi életben 3-4. szint)

 Fokozatosan felépített átmozgató és lazító jógagyakorlatokkal kezdjük, majd később a haladottabb csavaró, nyújtó és egyensúlyérzéket fokozó ászanák, pránajáma technikák és meditációs gyakorlatok is sorra kerülnek. Ezek segítségével jelentősen csökkenjük a stressz negatív hatásait. További jótékony hatások (ld. Alaptanfolyamnál felsoroltak és):
Mérsékli a helytelen étkezési szokásokat.

Javítja az önbizalmat, növeli az örömérzést és a nyugalomszintet

Ideje: keddenként, 18:30-20:00. A program 12 hetes, kezdés szeptember 10-én,  bekapcsolódás október 1-ig.
Vezeti: dr. Szabó Sándor a Jóga a mindennapi életben rendszer oktatója, tel: 70-5010412
Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Helyszín: Városmajori Művelődési Ház, táncterem 1. emelet.

 

3. Jóga az egészséges gerincért és ízületekért

A Gerincjóga-programunk  (12 hét) életkortól függetlenül segítséget nyújt az ülőmunka, a rossz testtartás és a stressz következtében kialakult hátfájás megelőzésére vagy akár akut gerincproblémák hatékony kezelésére. A rendszeres gyakorlás javítja a gerinc és az ízületek egészségi állapotát, fokozza annak rugalmasságát és mozgékonyságát, de a jógalégzéssel (pránajáma) ötvözve támogatja a stressz feloldását is. A részvétel nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést.

Ideje: csütörtökönként, 18:30-20:00. A program 12 hetes, kezdés szeptember12-én,  bekapcsolódás folyamatosan.

Vezeti: dr. Szabó Sándor a Jóga a mindennapi életben rendszer oktatója
Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. tel: 705010412
Helyszín: Városmajori Művelődési Ház, táncterem, 1. emelet

Bérletárak:

arlista2024.jpeg