Skip to main content

Hírek, események

Archívum

Január 2015

Hírek

Prána - életenergia szeminárium Swami Gajanand vezetésével

 wave2 Image courtesy of  Michelle Meiklejohn at FreeDigitalPhotos.net

gajanand3 Február 6-8.  között különleges szemináriumot tart a Jóga a mindennapi életben rendszer debreceni ásramjában Swami Gajanand. A régi jógik és bölcsek megtalálták módját, hogyan sokszorozzuk meg tudásunkat, képességeinket, hogy leküzdjük a nehézségeket és teljesebb életet élhessünk.  Swami Gajanand azért jön el hozzánk, hogy megossza gyakorlásának és mesterével, Paramhansa Swami Maheshwaranandával töltött éveinek tapasztalatait, gyümölcsözőbbé tegye gyakorlásunkat. Jelenléte itt, az otthonunkhoz közel most valódi, nem mindennapi lehetőség számunkra. Éljünk vele! Az elméleti és gyakorlati részeket is tartalmazó Pránajáma szeminárium segíti a résztvevőket a prána erejének, egyensúlyának megtapasztalásában.

A Swami Gajanand által vezetett hétvégi pránajáma szeminárium tervezett programja itt olvasható.

 


Hírek

Jógahétvégén Szvámí Vivékpuríval

vivek2b

Január 16 -18 között  Szvámí Vivékpurí tartott hétvégi szemináriumot a Ganga Baráti Kör szervezésében a Jóga a mindennapi életben rendszer debreceni központjában. A résztvevőknek alkalmuk nyílt együtt lenni a jógival a gyakorlások, meditációk és előadások során.  A számtalan gyakorlati ismeret mellett a jógi átadta azokat a mesterfogásokat is, amik segítették, segítik őt a jóga állapotának mind sikeresebb megvalósításában. Láthattuk, hogy a megfelelő gyakorlásnak a fizikai testre kifejtett hatása hogyan segíti elő tudat fejlődését. Megtudtuk, átéltük, hogy az elme békéje tisztább és mélyebb boldogságot jelent, mint az érzéki örömök hajszolásával elnyert jólét látszata.  A szeminárium külön értéke volt, hogy a jóga természetes közegében, egy ásram falai között zajlott.  A résztvevők napok múlva is érezték a gyakorlás, a szádhana vagy karmajóga jókedvű  erőfeszítésének jutalmát: a testi, lelki energiák áramlását, a tudat belső fényének tisztulását.  Ki - ki a saját lakhelyéhez közeli Jóga a mindennapi életben tanfolyamon kezdheti meg az alapok elsajátítását, vagy haladó csoportban folytathatja a rendszer gyakorlását.


Hírek

Jóga tanfolyam kezdőknek!

the-system1-2 101-2 9

A Jóga a mindennapi életben rendszer kezdő tanfolyama indul Debrecenben!

Ha elvégezted a kezdő tanfolyamot, csatlakozz  a második szinthez!


Hírek

Jóga a mindennapi életben tanfolyam Nyíregyháza 1. szint

Aktuális jógaórák: Nyíregyháza

A Jóga a mindennapi életben rendszer Nyíregyházán is elérhető.


Hírek

Gyakorló csoport indul!

3-7 Xb

 

A hétfői  gyakorló csoporthoz olyanok csatlakozhatnak, akik már végeztek Jóga a mindennapi életben tanfolyamot.

Felhasználhatod ezt az alkalmat a gyakorlás folytatására ha nem indul a soron következő szint, vagy nem megfelelő az időpontja. Lehet heti második alkalom a megfelelő szintű tanfolyam végzése mellett. Használd ki a lehetőséget!


Találatok: 1 - 5 / 5